SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Ale är stolta över att under flera års tid varit den marknadsledande fastighetsmäklaren i Ale kommun och har Sveriges mest nöjda kunder inom Svensk Fastighetsförmedling enligt reco.se. Alla våra mäklare är uppväxta eller bosatta i Ale kommun och har god kännedom om varje område för att kunna presentera bostäderna på bästa sätt.

Våra fastighetsmäklare förmedlar alla typer av fastigheter i Ale och säljer bostäder från Surte i söder till Alvhem i norr. Till vår hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder, effektiv marknadsföring i digitala kanaler och ett av branschens största kundregister. Allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Våra mäklare i Ale är också certifierade för försäljning av nyproduktion och förmedlar även skogsfastigheter och lantbruk.

Vårt kundlöfte ”alltid rätt känsla” summerar vår viktigaste uppgift som vi dagligen ska leva upp till – att oavsett kunduppdrag eller sammanhang på jobbet, förmedla rätt känsla. Oavsett om du vill sälja din bostad eller önskar en värdering är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Ale kommun. Tillsammans skapar vi ett hållbart boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för det många människorna.

Läs mer om oss på www.svenskfast.se

Välkommen!

ÖPPETTIDER

 

Måndag: 09.00 – 17.00
Tisdag: 09.00 – 17.00
Onsdag: 09.00 – 17.00
Torsdag: 09.00 – 17.00
Fredag: 09.00 – 16.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

 

KONTAKT

Tel: 0303-74 90 00

E-post: sf.ale@svenskfast.se

www.svenskfast.se